تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 70
بازدید ماه : 1197
بازدید کل : 166533
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
..::::درمان نابینایی با سلولهای بنیادی::::..
به گزارش انجمن تی یلم به نقل از ایسنا: دانشمندان برای اولین بار موفق شدند سلولهای حسگر نور درون شبکیه را که از ابتدا در آزمایشگاه پرورش یافته بودند به چشم های موش های نابینا پیوند بزنند.
دانشمندان دانشگاه کالج لندن اعلام کردند که سلولهای پیوندی با موفقیت بالغ شده و با عصبهای مسوول انتقال سیگنالهای بینایی به مغز مرتبط شدهاند. به باور محققان اگر بتوان این فرآیند را با سلولهای بنیادی انسانی تکرار کرد، میتوان بیشتر شکلهای نابینایی را که از انحطاط این سلولهای گیرنده نور در اثر پیری یا بیماریهایی مانند دیابت ناشی شده، درمان کرد.یک درمان تجربی سلول بنیادی دیگر که شامل پیوند سلولهای مسوول پشتیبانی و تغذیه گیرندههای نوری در چشم بوده، توانسته بینایی مردی را که در اثر انحطاط سلول های شبکیه نابینا شده بود، بازگرداند اما به گفته پرفسور رابین علی، سرپرست پژوهش در کالج لندن، این درمان تنها بر روی افراد دارای تعدادی سلول گیرنده نور سالم عمل کرده در حالی که درمان جدید حتی در مواردی که این سلولها کاملا از بین رفتهاند نیز کار میکند.این محققان با استفاده از یک فرآیند نسبتا جدید که به سلول های بنیادی جنینی اجازه خودسازماندهی به شکل ساختارهای شبکیه مانند در یک ذره سه بعدی ژلهای را داده، توانستهاند سلولهای گیرنده نور تولید کنند.همچنین در یک دستاورد مهم برای درمان های انسانی، این دانشمندان مرحله بهینهای در رشد سلولها را که حدود 24 روز بوده، برای پیوند آنها در چشم موشها شناسایی کردند. در این مرحله، سلولهای گیرنده نور هنوز نسبتا نابالغ هستند اما پس از کاشت، راه خود را برای ترمیم بخشهای چشم پیدا کرده و در آن مناطق به طور کامل بالغ میشوند.اگر سلول ها به طور کامل به شکل ساختارهای گیرنده نور بالغ موسوم به بخش های بیرونی رشد کنند، دیگر قادر به پیوند به این شیوه نخواهند بود.به گفته محققان، آنها اکنون یک نقشه راه برای انجام این فرآیند با سلولهای بنیادی جنینی انسان دارند. آنها در حال حاضر پیشسازهایی برای سلولهای گیرنده نور انسانی پرورش دادهاند. چالش پیش روی این دانشمندان اکنون کارا کردن کافی این فرآیند برای پیوند است.در همین حین، محققان قصد دارند پیوندهای بیشتری انجام داده و قابلیت بینایی موشها پس از این پیوند را نمایش دهند. با وجود رشد سلولهای پیوندی و اتصال موفق آنها به عصبها، هنوز تعداد کافی از این سلولها برای بازیابی بینایی موشها پیوند داده نشده است.
نظرات شما عزیزان: